Zonwering veranda

Zonwering veranda

Wilt u meer schaduw creëren op het warmste moment van de dag? Met de verandazonwering van Brustor bepaalt u helemaal zelf hoe schaduwrijk u uw veranda maakt. De Brustor verandazonweringen zijn bovendien beschikbaar voor alle types veranda’s of serres. En niet onbelangrijk: de verandazonweringen zijn perfect windbestendig, robuust en duurzaam. De verandazonweringen van Brustor zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Ze zijn voorzien van een hoogwaardig acryldoek. Dit garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. In de Brustor collectie heeft u een keuze uit honderden acryldoeken. Kwestie van kleur en design optimaal bij uw woning aan te sluiten. Optioneel kan een windmeter voorzien worden. Bij felle windstoten activeert deze sensor de motor en wordt uw verandazonwering automatisch in de behuizing opgerold. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken. Een hele geruststelling als u even niet thuis bent!

BRUSTOR B126 VERANDA

De gemotoriseerde B126 verandazonwering voor veranda met geleiders langs de zijkanten is geschikt voor rechthoekige veranda‘s, serres en hellende glasoppervlakken. Een unieke optie is de telescopisch uitschuifbare extensie waarbij de schaduwgrens tot 1,25 m voor de veranda wordt verplaatst. De volledig sluitende cassette in corrosiebestendig aluminium voorkomt het inrollen van bladeren en vuil in het doek.

BRUSTOR B127 VERANDA

De terrasscherm B127 is een flexibele verandazonwering waarbij de geleiders tot 1 m van de zijkanten kunnen worden gemonteerd. Hierdoor kunnen niet alleen veranda’s met een onregelmatige vorm volledig van schaduw worden voorzien, maar kan ook de zonwering tot 1 m voorbij de beide zijkanten voor extra bescherming zorgen. In optie kan een telescopische extensie tot 1,25 m vooraan nog meer schaduw creëren.

BRUSTOR B128 VERANDA

De B128 veranda is een zonwering waarbij de ZIP screen wordt vastgemaakt bovenop de veranda.

De B128 verandazonwering is voorzien van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie. Het doek is bij de B128 veranda uitsluitend zonwerend. De steunen worden rechtstreeks vastgemaakt op het verandadak. Op die steunen worden dan de geleiders bevestigd. De B128 veranda kan, dankzij een set speciaal ontwikkelde steunen, nauw aansluitend naast elkaar geïnstalleerd worden. De zijgeleider kan eveneens rechtstreeks op de zijmuur bevestigd worden.

BRUSTOR TOPSCREEN

TOPscreen is een nieuwe zonwering screen voor horizontale en schuine glaspartijen, lichtstraten, compacte veranda’s en serres. De combinatie van het Brustor veersysteem met de ZIPscreen technologie houdt het doek strak gespannen op elke hoogte, zelfs bij een windkracht van 6 Beaufort.

TOPscreen voldoet dan ook aan de hoogste europese norm inzake windresistentie (Windklasse 3 – norm EN 13561). In gesloten toestand is TOPscreen zonwering 100% insectenwerend. Volledige verduistering is mogelijk met verduisteringsdoek Blockout Lunar.

Laat je inspireren