Screens

Screens

Schijnt de zon in uw computerscherm? Wilt u inkijk van buren vermijden? Dan zijn de Brustor zonwering screens een praktische en elegante oplossing. Onze screens werken niet enkel verduisterend, ze creëren ook de gewenste privacy. Brustor biedt een compleet assortiment screens aan in verschillende formaten en afwerkingen. Een screen aan de binnen-of buitenkant van de ramen? Verticaal of horizontaal? Extra stormvast naargelang de beschutting? In de Brustor collectie vindt u vast het model dat aan uw behoeften voldoet! De Brustor zonwering screens zijn voorzien van een hoogwaardig screendoek. Dit garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. In de Brustor collectie heeft u de keuze uit honderden doeken. Optioneel kan een windmeter voorzien worden. Bij felle windstoten activeert deze sensor de motor en worden de screens automatisch in de behuizing opgerold. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken. Een hele geruststelling als u even niet thuis bent!

BRUSTOR B1085 ZIP SCREEN

De collectie B1085 ZIP zonwering screens hebben een maximale hoogte van 1,8 m. Het unieke ritssysteem houdt het doek op elke hoogte in de zijgeleider. De B1085 ZIP zonwering screen beantwoordt bovendien aan de hoogste windclassificatie (windklasse 3) en is insectenwerend. U heeft de keuze tussen een ronde (B1085 SR ZIP) of vierkante (B1085 C ZIP) behuizing afhankelijk van de hoogte van de screen. De ZIP screen is ook in een gekoppelde versie beschikbaar.

BRUSTOR B1100 ZIP SCREEN

De collectie B1100 ZIP zonwering screens hebben een maximale hoogte van 3,5 m. Het unieke ritssysteem houdt het doek op elke hoogte in de zijgeleider. De B1100 ZIP screen beantwoordt bovendien aan de hoogste windclassificatie (windklasse 3) en is insectenwerend. U heeft de keuze tussen een ronde (B1100 SR ZIP) of vierkante (B1100 C ZIP) behuizing afhankelijk van de hoogte van de screen.

BRUSTOR B1200 ZIP SCREEN

De B1200 is de nieuwste telg in de uitgebreide Brustor screen familie. Volledig ingebouwd in de  spouwmuur loopt het design naadloos over van de muur naar het raam. Geen storende elementen die het zicht verarmen. Geheel volgens het Brustor ZIPscreen principe glijdt de screen volautomatisch windvast via de “onzichtbare” zijgeleiders naar beneden. De voorlat houdt de zonwering screen strak in het geheel en opgerold verdwijnt die voorlat volledig in de screenkast. ZIP screens zijn de garantie voor windvaste, zonfilterende en insectenwerende raamdoeken.

BRUSTOR B1350 ZIP SCREEN

De B1350 ZIP screen heeft een maximale hoogte van maar liefst 6 m. Het unieke ritssysteem houdt het doek op elke hoogte in de zijgeleider. De B1350 ZIP screen beantwoordt bovendien aan de hoogste windclassificatie (windklasse 3) en is insectenwerend. De grotere kast van 13,5 cm op 13,5 cm kan een oppervlak tot 18 m² aan doek bevatten.

BRUSTOR ZIP SCREEN SOLAR

Een screen werkend op zonne-energie is een duurzame oplossing waarbij de screen gebruik maakt van een natuurlijke energiebron om de screen te bedienen. Meteen ook ideaal voor ruimtes waar geen stroomtoevoer mogelijk is. De motor die de screen aanstuurt wordt gevoed door een batterij die op zijn beurt gevoed wordt door de zonnestralen. De batterij vangt de zonnestralen op via een zonnepaneel. De energie die wordt opgeslagen in de batterij zorgt ervoor dat de B1100 / B1350 ZIP SOLAR zowel op zonnige als iets meer bewolkte dagen kan blijven functioneren. Bovendien is er voor de ‘Brustor solar screens’ geen elektrische bedrading nodig.

BRUSTOR TOPSCREEN

TOPscreen is een nieuwe zonwering screen voor horizontale en schuine glaspartijen, lichtstraten, compacte veranda’s en serres. De combinatie van het Brustor veersysteem met de ZIPscreen technologie houdt het doek strak gespannen op elke hoogte, zelfs bij een windkracht van 6 Beaufort. TOPscreen voldoet dan ook aan de hoogste europese norm inzake windresistentie (Windklasse 3 – norm EN 13561). In gesloten toestand is TOPscreen zonwering 100% insectenwerend. Volledige verduistering is mogelijk met verduisteringsdoek Blockout Lunar.

Laat je inspireren