Zonwering

Zonwering

Op zoek naar inspiratie voor je tuin of terras? Bij de zonwering van Brustor vind je ongetwijfeld de ideale zonweringsoplossing. Laat je inspireren door de vele foto’s van de afgewerkte zonweringsprojecten. Ontdek alvast de vier Brustor oplossingen voor zonwering: innovatieve terrasoverkappingen, stevige knikarmschermen, duurzame screens en veranda zonwering in alle mogelijke afmetingen, vormen en kleuren.

SCREENS

De praktische zonwerende screens van Brustor zijn beschikbaar voor verschillende toepassingen. Ze houden de warmte buiten, ideaal voor moderne woningen met grote glaspartijen. Ook vervelende muggen en vliegen blijven op een afstand.  Screens met een verduisterende doek garanderen dan weer een verkwikkende nachtrust. Dankzij het ingenieus ritssysteem, genaamd ZIP screen-technologie, zijn de screens bestand tegen hevige wind en beantwoorden ze aan de hoogste windclassificatie voor verticale zonnewering. De ZIP screens zijn beschikbaar voor nieuwbouw en renovatie, ingebouwd of in opbouw. Je bedient ze overigens zeer eenvoudig via een schakelaar of afstandsbediening, of zelfs via je smartphone.

TERRASOVERKAPPINGEN

Brustor biedt verschillende soorten terrasoverkappingen aan, ook wel pergola’s genoemd. Kies voor een overkapping met een dak bestaande uit lamellen of doek. Wanneer je kiest voor een terrasoverkapping met doek, kan je het doek eenvoudig open- en dichtschuiven, en zelfs oprollen in de kast zoals de B128 pergola. Zo geniet je de voordelen van een vaste constructie én kan je het ‘dak’ oprollen, net zoals je dat met zonneschermen kunt. Bij een pergola met een lamellendak doseer je zelf de lichtinval en het zonlicht door de lamellen te kantelen of te sluiten. Als je kiest voor de Brustor B600 kan je de lamellen ook volledig openschuiven. Afhankelijk van waar je schaduw wenst te creëren, is ofwel een aangebouwde overkapping aan de woning of een losstaande constructie in de tuin een geschikte oplossing. Met een aangebouwde terrasoverkapping creëer je als het ware een extra buitenruimte, een verlengstuk van de woning. Om grotere oppervlaktes te overdekken kunnen terrasoverkappingen zelfs worden gekoppeld in de lengte of in de breedte.

ZONNELUIFELS

Een zonneluifel noemen we ook wel zonnetent, zonnescherm of knikarmscherm en is sinds jaar en dag gekend als een uitstekende vorm van zonwering. Het principe is erg eenvoudig: een zonneluifel is een scherm dat aan de gevel wordt gemonteerd en dat zorgt voor schaduw. Het design en de productie daarentegen niet, wat er komt heel wat productontwikkeling aan te pas. Maar laat dat nu net de specialiteit van het ingenieursteam van Brustor zijn! Wil jij optimaal genieten van je terras en de perfecte schaduw? Dan is een zonneluifel of zonnescherm een goed idee. Met een knikarmscherm weer je de zon op warme dagen, maar behoud je een optimale licht- en warmte-inval tijdens de koelere maanden. Geen overbodige luxe dus tijdens zwoele zomermaanden. Alle zonnetenten worden voor jou op maat gemaakt en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en modellen. Rechthoekige, afgeronde of ovalen cassettes met een klassiek of strak design? De zonnetenten passen bij elke woningstijl.

ZONWERING VERANDA

Brustor is koploper op de markt van verandazonwering. Veranda’s worden gebouwd in verschillende vormen, maten en kleuren, onze verandazonneweringen dus uiteraard ook. Brustor zorgt telkens voor een oplossing op maat. In ons gamma ontdek je niet alleen veranda- of serrezonwering voor rechthoekige veranda’s, ook voor serres of veranda’s met onregelmatige vormen vind je de perfecte zonnewering. Een unieke optie van onze zonwering is de uitschuifbare extensie, die ook vooraan de veranda voor extra schaduw zorgt. Hou oververhitting tegen dankzij onze gebruiksvriendelijke verandazonwering. De zonwering wordt aan de buitenkant op het glas van de veranda geplaatst en voorkomt dat de veranda bij zonnig weer snel opwarmt. Geniet het hele jaar door van je veranda door de binnentemperaturen onder controle te houden. Ook de meubels in de veranda krijgen een duurzamer leven dankzij onze kwalitatieve verandazonwering.

Laat je inspireren