Tuinafsluitingen

Tuinafsluitingen

Op zoek naar afsluiting of omheining voor uw tuin? De tuinafsluiting of tuinomscheiding in houtcomposiet van Deceuninck bestaat uit Twinson planken. Deze tuinschermen brengen de beste kenmerken van hout en PVC samen: het natuurlijke uitzicht en het warme gevoel van hout, en het onderhoudsgemak en de robuustheid van PVC. De tuinpanelen van Deceuninck zijn veel steviger dan de meeste schuttingen. Ze bieden niet alleen beschutting tegen de wind; u kunt er ook een rustige en gezellige, discrete ruimte mee creëren, waarmee u heel eenvoudig aan nieuwsgierige blikken ontsnapt.

UITGEBREID KLEURENPALET

De tuinafsluiting is beschikbaar in 4 natuurlijke kleuren: hazelnootbruin, riverstone grijs, leigrijs en zoethoutzwart. Ze hebben dubbelzijdige afwerkingen (met brede of fijne groeven) en twee tinten voor de afwerkingsonderdelen (geanodiseerd aluminium, geanodiseerd natuurkleur of geanodiseerd zwart).

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Twinson is onderhoudsvriendelijk, maar dit betekent niet onderhoudsvrij. Met een minimale inspanning heeft u jarenlang plezier van uw tuinomheining.

MILIEUVRIENDELIJK

Twinson verenigt PVC en PEFC-gecertificeerd hout en vormt zo een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout. Dat wordt gekapt in bedreigde regenwouden, terwijl Twinson wordt vervaardigd op basis van PEFC-hout dat afkomstig is van bossen die regelmatig worden herplant en snel groeien. Het PEFC-certificaat garandeert dat het afgewerkte product uitsluitend hout bevat uit een gecertificeerd bos.

Laat je inspireren