Terras

Terras

Op een zomerzachte dag luilekker zonnebaden op het terras, ’s avonds een gezellige barbecue met vrienden. Onbezorgd genieten van het leven. In warme, diepe kleuren of in een moderne designuitvoering. Voor een prachtige uitstraling van het terras is het van belang dat u de verschillende onderdelen van het terras op elkaar laat aansluiten.

Wij geven u graag uitgebreid professioneel advies over de realisatie van uw terras.

TERRASVLOEREN

De terrasvloeren van Deceuninck Twinson Houtcomposiet zijn de ideale oplossingen voor particulier gebruik. Het voordeel van de terrasvloeren is dat ze onderhoudsvriendelijk zijn in gebruik. Daarnaast heeft u zelf de keuze uit een fijn- of grofgegroefd design.

TUINOMHEINING

De tuinomheining van Deceuninck Twinson Houtcomposiet brengt de beste kenmerken van hout en PVC samen. Het geeft de natuurlijke uitstaling van hout en het geeft onderhoudsgemak en robuustheid van PVC. De tuinafsluiting is beschikbaar in 4 natuurlijke kleuren: hazelnootbruin, riverstone grijs, leigrijs en zoethoutzwart.

WINDSCHERMEN

Wil je de wind en nieuwsgierige blikken tegenhouden én schaduw creëren? Het gespannen doek kan je rechtstreeks aan de muur of aan een paal bevestigen. Deze flexibele wind- en zonnewering bestaat uit duurzame en hoogwaardige materialen.

Het zijzonnescherm stopt de wind, maar kan ook dienen als veilige afsluiting van het terras voor kinderen of dieren.

VERANDA’S

Bij D’hooge bieden we een grote verscheidenheid aan veranda’s. Dit biedt u een perfecte oplossing voor de uitbreiding van uw woning. Ondanks de ruime keuze die u heeft zijn al onze veranda’s duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

CARPORT

Het klimaat verandert momenteel enorm. Hierdoor hebben we steeds vaker te maken met extreme weersomstandigheden. Hoe bescherm je je auto het makkelijkst tegen de felle zon, hevige hagel of sneeuw? Juist met een carport van Skylux!

Laat je inspireren