Velux ramen

Velux ramen

Van Wentelende tot uitzetbare dakvensters, VELUX is al 70 jaar de expert in dakramen voor hellende daken. Kader in hout of wit polyurethaan (sterker dan PVC) afwerking, dubbele of 3-voudige beglazing voor een goede isolatie, 22 standaard maten, maar ook op maat gemaakt.


AFMETINGEN VAN DE VELUX VENSTERS

Of u nu een dakvenster met standaard afmetingen of op maat zoekt wij helpen u graag verder. Er bestaan 22 standaard maten in België. U zoekt een panoramisch dakvenster of één in de lengte? Een combinatie van verschillende dakvensters? Wat is de ideale lichtoppervlakte? Wij beantwoorden graag al uw vragen.

MANUEEL WENTELEND DAKVENSTER

Frisse lucht is binnen handbereik dankzij het wentelend dakvenster. Een wentelend dakvenster is gebruiksvriendelijk zelfs al staat er meubilair onder. Dankzij de innovatieve handgreep bovenaan kan het venster lager geïnstalleerd worden dan het venster met bediening onderaan. Zo geniet u zowel staand als zittend van een prachtig uitzicht.

Het dakvenster draait vóór u open: onmogelijk om het hoofd te stoten.

Kan 180° wentelen en in deze stand geblokkeerd worden voor een gemakkelijke schoonmaakstand.

MANUEEL UITZETBAAR DAKVENSTER

Een dakvenster met bediening onderaan biedt ontelbare mogelijkheden. VELUX uitzetbare dakvensters worden bediend met een elegante bedieningshandgreep onderaan en bieden u een volledig en open uitzicht op de horizon. Bovendien zorgen ze voor een maximale inval van daglicht. We raden uitzetbare dakvensters aan wanneer u uw venster hoog moet of wilt plaatsen, bijvoorbeeld op een hoge kniemuren.

Kan 180° wentelen en in deze stand geblokkeerd worden voor een gemakkelijke schoonmaakstand.

ELEKTRISCH DAKVENSTER OF OP ZONNE-ENERGIE

VELUX INTEGRA ® is het antwoord op de vraag naar het ultieme comfort. Dankzij dit innovatieve systeem opent en sluit u de dakvensters, gordijnen en rolluiken met een eenvoudige druk op de knop.  Dankzij de afstandsbediening hebt u sneller en eenvoudiger toegang tot uw venster, van waar ook in uw woning. VELUX INTEGRA ® is de ultieme keuze voor frisse lucht en meer comfort in huis.

Verkrijgbaar in elektrische en op zonne-energie aangedreven versies.

STUDIO DAKVENSTER

Creëer een indrukwekkend panoramisch uitzicht met het nieuwe STUDIO dakvenster, dat nog meer licht in uw leven brengt.

Wat kan nog beter dan het klassieke comfort van een VELUX dakvenster? Het STUDIO venster is een esthetische oplossing met smallere profielen, waardoor u binnen in huis nog meer kan genieten van uitzicht en ventilatie.

De plaatsing van een STUDIO dakvenster oplossing is net zo eenvoudig als de installatie van één venster, dankzij zijn unieke kader.

GEVELELEMENT

Meerdere VELUX dakvensters creëren prachtige ruimtes met veel lichtinval en het adembenemende gevoel buiten te zijn. Door VELUX dakvensters te combineren zorgt u voor een prachtig panoramisch uitzicht en natuurlijker licht, en geeft u uw huis een eigen uniek karakter.

CLASSICO DAKVENSTER

De Classico vensters van VELUX werden ontworpen met het nodige respect voor traditionele gebouwen,

maar bieden ook een combinatie van moderne technologie met een authentieke stijl die u de mogelijkheid geeft om zeer veel licht en verse lucht binnen te brengen in de leefruimte van een historisch gebouw.

Laat je inspireren