Rolluiken

Rolluiken

SOPROFEN biedt een brede waaier van rolluiken in aluminium en PVC aan. Renovatie of nieuwbouw, huis met houten constructie of veranda, onze modellen zijn perfect afgestemd op uw behoeften. Onze rolluiken zijn compatibel met nulwoningen voor hogere prestaties en kunnen in alle gewenste kleuren worden geleverd voor een resultaat dat tot de verbeelding spreekt.

OPBOUW ROLLUIKEN

Het opbouw rolluik Mono KX is het paradepaardje uit het Soprofen-gamma dat een onuitgegeven esthetiek combineert met een veelzijdige technologie. Het oog voor detail kenmerkt dit uitzonderlijke rolluik dag geheel gericht is op uw comfort.

Aanpasbaar aan alle type schrijnwerk (pvc, hout, aluminium).

VOORZETROLLUIKEN

De buitenkasten van SOPROFEN zijn met name geschikt in renovatie wanneer er geen plaats voorzien is voor een rolluik. Bovendien voegen ze een architecturale design toets toe aan de gevels van nieuwbouw. Uiterst compact dankzij het perfect oprollen: valt nauwelijks op buiten, de ramen worden niet gehinderd door de kast en het licht wordt binnengelaten.

Een kast van amper 13,5 cm voor een venster van 1,60 m hoog! Nagenoeg onzichtbare eindlamel opgetrokken scherm.

De voorzetrolluiken van SOPROFEN zijn verkrijgbaarin 4 ontwerpen:

  • DÉCO VE², elegant met een stijlvolle touch,
  • afgeronde vorm van CORO VE²,
  • QUARTO  VE² met afgeronde kant
  • recht gebroken hoek voor PACO VE²
INBOUWROLLUIKEN

De inbouwluiken zijn volledig opgenomen in het gebouw en dus onzichtbaar in opgetrokken stand, terwijl de beglazing maximaal vrij wordt gehouden. Dankzij een exclusief scheidingssysteem van SOPROFEN, beschermen ze uw grote glasramen en bieden ze u de veiligheid die u nodig heeft!

Laat je inspireren