Hoogrendementsglas

Hoogrendementsglas

Energie besparen is goed voor het milieu en het scheelt je veel geld!
Een goed geïsoleerde woning is daarvoor de eerste belangrijke stap en zal je energiefactuur per jaar doen dalen.

Door enkel glas of gewoon dubbel glas te vervangen door HR++ isolerend dubbelglas, gaat er minder warmte verloren door de ramen. Er hoeft daardoor minder gestookt te worden. En dat levert weer een besparing op de energie en een besparing op de energiekosten. Een goed geïsoleerde woning is ook comfortabeler. Met HR++ isolerend dubbelglas is er tot dichtbij het raam geen tocht of kou en de kamertemperatuur blijft aangenaam.

WAT IS DUBBEL GLAS?

We brengen meer dan 90% van onze tijd binnenshuis door.

Hoogwaardige isolerende beglazing is een van de soorten isolatieglas en creëert comfortabele woningen en gebouwen. Het dubbel glas bestaat uit twee platen en zorgt hierdoor voor een hogere isolatiewaarde. Tussen de twee glasbladen of tussen de glasplaten ontstaat een isolerende werking. Het biedt voordelen, die het gebouw waarin u woont of werkt flink verbeteren. Standaard dubbel glas wordt ook wel isolatieglas genoemd of HR dubbelglas, maar er zijn dus verschillende soorten.

Een isolerende beglazing is een eenheid die bestaat uit twee of meer platen glas, met een afstandshouder ertussen en die hermetisch afgedicht is met een primaire en een secundaire afdichting, zodat het één geheel vormt met een of meer luchtkamers ertussen.

CLIMAPLUS ONE

CLIMAPLUS ONE is een dubbele beglazing die standaard is samengesteld uit een buitenbeglazing in basisglas planiclear, een afstandshouder en een binnenglas met planitherm one coating die isolerend werkt. De Ug-waarde van de CLIMAPLUS ONE bedraagt 1,0 W/m²K.

CLIMAPLUS ECLAZ ONE

Bron van licht en welzijn

Nieuwe en revolutionaire generatie isolatieglas dat maximaal natuurlijk daglicht in huis haalt.

Hoge inval van natuurlijk licht, esthetisch neutraal met een lage reflectie, top thermische isolatie en gratis zonne-energie. CLIMAPLUS ECLAZ ONE voldoet compromisloos aan de hoogste eisen wat energiezuinigheid en comfort betreft.

CLIMAPLUS SUN

Optimaal comfort tijdens alle seizoenen

CLIMAPLUS SUN is een dubbele beglazing met een coating die zonwerend en isolerend werkt. Deze beglazing beperkt dus oververhitting tijdens zonnige dagen en isoleert tot bijna 3 x meer dan gewoon dubbel glas.

CLIMATOP

Drievoudig isolatieglas voor een optimaal energiezuinig gebouw!

CLIMATOP zorgt voor een uitstekende thermische isolatie die nog verder gaat dan dubbel hoogrendementsglas. CLIMATOP vermindert de energieconsumptie en dus de CO2 uitstoot, waardoor gebouwen aan de strengste eisen op vlak van energiezuinigheid voldoen.

Laat je inspireren