Aluminium Ramen

ALUMINIUM RAMEN EN DEUREN

De Decalu-reeks van Deceuninck is uniek in de markt dankzij de integratie van enkele technieken die we ook in onze kunststofprofielen toepassen. Het voorgaande systeem werd geoptimaliseerd van 8 tot slechts 3 componenten, zonder centrale middendichting. Alle nieuwe reeksen voldoen aan dezelfde hoge isolatiewaarden.

DECALU 88 STANDARD

Tijdloze oplossing voor moderne projecten

Een tijdloze stijl met volledig vlakke buitenzijde. Deze slanke, neutrale look is de juiste keuze voor elk modern bouw- of renovatieproject.

DECALU 94 RETRO

Rustiek alternatief voor lage-energiewoningen

Ramen met een retrotoets? Het kan dankzij deze profielen met klassieke groefdetails. De Retro-reeks is uiterst geschikt voor de bouw van een landelijke woning of de renovatie van een herenhuis.

DECALU 110 STEEL

Creëer het industriële loftgevoel

Geïnspireerd door de industrial trend, voegt  dit design een origineel element toe aan elke eigentijdse loft of bedrijfspand.

DECALU 88 NEW STEEL

Minimalistisch en strak

De stalen look met een extra dimensie? De New Steel-reeks oogt nog slanker voor een hoogstaand architecturaal eindresultaat.

DECALU 88 HIDDEN

Ultraslank profiel voor een oase aan licht

Bij de Hidden-reeks zit de raamvleugel volledig verborgen achter het kader. Deze verborgen vleugel leent zich perfect voor uiterst strakke, minimalistische bouwprojecten.

DECALU 88 DOORS

Tijdloos en naar wens personaliseerbaar

De vlakliggende deur is volledig aansluitbaar met de Decalu raamreeksen.

DECALU 88 FOLDING DOORS

Outdoor living op zijn best

Een vouwdeurprofiel is een slimme designoplossing die ruimte bespaart en maximale lichtinval biedt, zonder aan performantie in te boeten. De grens tussen binnen en buiten verdwijnt wanneer de vouwdeuren openstaan.

DECALU 163 SLIDE

Modulaire ramen met uitzonderlijke thermische prestaties

Schuiframen zijn ideaal om veel ruimte en lichtinval te creëren. De slanke Decalu-profielen garanderen de kleinst mogelijke zichthinder en maken tegelijk grote overspanning mogelijk.

Laat je inspireren