Ramen

Ramen

Bij D’Hooge nv kan je terecht voor houten ramen en PVC ramen. Bij de aankoop van uw ramen moet u met diverse factoren rekening houden, isolatie, prijs, kwaliteit maar ook de afwerking is van belang. Met meer dan 50 jaar ervaring in het vak helpt D’hooge u graag op weg!

HOOGRENDEMENTSGLAS

Door enkel glas of gewoon dubbel glas te vervangen door HR++ isolerend dubbelglas, gaat er minder warmte verloren door de ramen. Er hoeft daardoor minder gestookt te worden. En dat levert weer een besparing op de energie en een besparing op de energiekosten. Een goed geïsoleerde woning is ook comfortabeler. Met HR++ isolerend dubbelglas is er tot dichtbij het raam geen tocht of kou en de kamertemperatuur blijft aangenaam.

HOUTEN RAMEN

Houten ramen en deuren blinken uit in charme en karakter. Bovendien garanderen de harde houtsoorten van vandaag een duurzaam, vormvast en sterk isolerend eindresultaat. Daardoor blijft de warme uitstraling van houten ramen en deuren nog even populair als enkele eeuwen geleden. Niet alleen voor landelijke woningen! Ook voor strakke en moderne woningen.

PVC RAMEN

PVC ramen en deuren van Deceuninck zijn uw meest milieuvriendelijke keuze. Ze isoleren tot 30% beter en maken zo uw energiefactuur blij. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk, veilig en tijdloos van design.

ROLLUIKEN

SOPROFEN biedt een brede waaier van rolluiken in aluminium en PVC aan. Renovatie of nieuwbouw, huis met houten constructie of veranda, onze modellen zijn perfect afgestemd op uw behoeften. Onze rolluiken zijn compatibel met nulwoningen voor hogere prestaties en kunnen in alle gewenste kleuren worden geleverd voor een resultaat dat tot de verbeelding spreekt.

VELUX RAMEN

Van Wentelende tot uitzetbare dakvensters, VELUX is al 70 jaar de expert in dakramen voor hellende daken. Kader in hout of wit polyurethaan (sterker dan PVC) afwerking, dubbele of 3-voudige beglazing voor een goede isolatie, 22 standaard maten, maar ook op maat gemaakt.