Ramen

RAMEN

Bij D’hooge nv kan je terecht voor ramen in PVC, aluminium en hout. Bij de aankoop van uw ramen moet je met diverse factoren rekening houden, isolatie, prijs, kwaliteit maar ook de afwerking is van belang. Met meer dan 50 jaar ervaring in het vak helpt D’hooge jou graag op weg!

PVC ramen

PVC ramen en deuren van Deceuninck zijn uw meest milieuvriendelijke keuze. Ze isoleren tot 30% beter en maken zo uw energiefactuur blij. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk, veilig en tijdloos van design.

Aluminium ramen

Met aluminium ramen en deuren van Deceuninck kiest u voor duurzame topkwaliteit. Aluminium profielen zijn ijzersterk én vederlicht, zodat ook grote schuiframen met gemak open glijden. Ze isoleren uitstekend en ze zijn de favoriet van architecten omwille van hun elegante look én grote designmogelijkheden. Grote glaspartijen, gebogen ramen, onzichtbare profielen, … Alles kan met aluminium ramen en deuren.

Houten ramen

Houten ramen en deuren blinken uit in charme en karakter. Bovendien garanderen de harde houtsoorten van vandaag een duurzaam, vormvast en sterk isolerend eindresultaat. Daardoor blijft de warme uitstraling van houten ramen en deuren nog even populair als enkele eeuwen geleden. Niet alleen voor landelijke woningen! Ook voor strakke en moderne woningen.