Garagepoorten

Garagepoorten

Wij beseffen maar al te goed hoe belangrijk garagepoorten zijn voor een woning. Op esthetisch vlak, maar ook op gebied van inbraakveiligheid, wooncomfort en isolatie is een kwaliteitsvolle garagepoort een must in elke woning.

Daarom werkt D’hooge enkel met garagepoorten van Hörmann. De Hörmann garagepoorten zijn steeds van top-kwaliteit en beschikbaar in alle vormen, kleuren en maten.

Een garagepoort op maat tilt uw wooncomfort naar een hoger niveau. Vind het model dat perfect past bij uw woonstijl en wij denken graag actief met u mee en luisteren uitgebreid naar uw wensen.

KANTELPOORTEN

Een kantelpoort bestaat uit één groot paneel. Bij het openen en sluiten kantelt de poort dus helemaal tot een horizontale of opnieuw verticale positie. Dit zorgt ervoor dat de poort wat minder flexibel is dan een sectionale poort, maar hij is wel voordelig en erg stevig.

In elke kantelpoort van Hörmann zit 50 jaar know-how in de constructie en afwerking. U kunt uw kantelpoort door ons zonder problemen helemaal laten automatiseren, zodat hij open en dicht gaat met een druk op de knop. Inbrekers hebben geen kans bij een Hörmann kantelpoort en ook de koude wordt netjes buiten gehouden.

ROLPOORTEN

In sommige gevallen zou het toch kunnen dat een sectionale poort niet goed in uw garage past. Gelukkig hebben we voor deze gevallen de Hörmann rolpoort ‘RollMatic’. Rolpoorten van Hörmann hebben nog minder ruimte nodig, aangezien de poort zichzelf oprolt bij het openen. De rolpoort wordt opgeborgen in een stevige, compacte case boven de deur. Omdat de RollMatic verticaal opent en sluit, kunt u alle plaats in en aan uw garage volledig gebruiken.

SECTIONALE GARAGEPOORTEN

Sectionale garagepoorten bestaan uit verschillende panelen. Deze panelen maken de poort meer flexibel. De panelen worden opgerold of naar achter geschoven, waardoor de garagepoort naar boven open gaat. Hierdoor bespaart een sectionale garagepoort veel ruimte, zowel in de garage als erbuiten. Ondanks de flexibiliteit zijn sectionale garagepoorten van Hörmann nog steeds stevig en robuust.

ZIJDELINGSE SECTIONALE POORTEN

Hörmann zijdelingse sectionaalpoorten zijn ideaal als u een stijlvolle kwaliteitspoort wilt die geen plaats onder het plafond wegneemt. Een zijdelingse sectionaalpoort gaat, zoals de naam doet vermoeden, zijdelings open, en dus niet naar boven.

Deze garagepoorten zijn daardoor de perfecte oplossingen voor garages waar de plaatsing van het garagepoortblad onder het plafond verhinderd wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan garages met een schuin dak of een lage latei. Ook wanneer u de plaats onder het plafond van uw garage nodig hebt als opbergruimte, is een zijdelingse sectionaalpoort van Hörmann de keuze voor u.

Laat je inspireren