Over ons

OVER ONS

FAMILIEBEDRIJF

D’Hooge is een familiebedrijf uit Maldegem met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van ramen, deuren en zonwering, verdeeld over drie generaties. De betrokkenheid en intensieve kennisoverdracht is terug te vinden in onze kwaliteitsgerichtheid, niet alleen op het gebied van onze producten, maar ook van service en communicatie. 

KWALITEIT

De productkwaliteit wordt gewaarborgd met ons eigen up-to-date machinepark. Onder andere numeriek gestuurde frees- en boormachines maken uw specifieke wens of verzoek voor ons eenvoudig te realiseren. De nauwe samenwerking als preferred partner van Deceuninck creëren we een opstuwende beweging in kwaliteit door elkaar aan te vullen waar mogelijk. Pas na levering en installatie kunnen we vaststellen of de kwaliteitsdoelen behaald zijn. Dit nemen wij dan ook uiterst serieus en om die reden voeren wij het hoogstpersoonlijk uit. Ons team is goed op elkaar ingespeeld, ervaren en alert, aangedreven door klanttevredenheid. Oog voor detail en professionele communicatie zijn hierbij vaak waardevolle vaardigheden gebleken. Om de kwaliteit vooraf al zichtbaar te maken zijn wij al jaren in het bezit van het hooggekwalificeerde KIWA-certificaat. Het staat garant voor een jaarlijkse controle op de kwaliteit van productie en plaatsing, waarna bij slagen het certificaat vernieuwd wordt. 

ECOLOGISCH VERANTWOORD

Het doorgeven van de aarde op een zo goed mogelijke manier is in onze ogen een vanzelfsprekende verantwoording. Bij D’hooge nemen we deze met diverse recycling maatregelen. Zowel op de administratieve als de productieafdeling zorgen we hiermee voor een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.