Glazen wanden

Glazen wanden

Onze expert helpt u graag verder bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw behoefte: privacy, akoestische of thermische isolatie, verminderen van tocht, veiligheid,…

Wij zoeken samen met u naar de beste technische oplossing, het type glas en het bijhorend beslag.

Ons eigen team met jarenlange ervaring voert de plaatsing uit met heel veel aandacht voor een perfecte afwerking.

GLAZEN BINNENWANDEN

Scheidingssystemen en glazen scheidingswanden combineren functionaliteit met esthetiek en ruimtelijkheid. Natuurlijk licht wordt doorgelaten maar geluid wordt tegengehouden. Dit scheidingssysteem is bij uitstek geschikt voor kantoren – u heeft geen last meer van geluidsoverlast. De onzichtbare verbinding tussen de glaspanelen zorgt voor een optimale spreiding van natuurlijk licht en bezorgt het geheel een esthetische effect. Deze oplossing maakt dat er minder kunstlicht nodig is en helpt het energieverbruik te verminderen.

GLAZEN SCHUIFWANDEN

De Sunflex SF20 is een volglazen schuifwand. Bij het open en dicht doen van deze schuifwand zorgen de ingebouwde meenemers ervoor dat de andere glasdelen automatisch mee schuiven. De Sunflex SF20 is een staande constructie en daarom hoeft er aan de bovenkant geen extra versteviging worden aangebracht.

Deze is toepasbaar in onder andere terrasoverkappingen, veranda’s, tuinberging. De breedte van de glaspanelen is afhankelijk van de totale breedte van het SF 20 systeem. De glaswanden worden in gelijke delen verdeeld. Het aantal glaspanelen bepaal je zelf. De elementen en details zijn netjes weggewerkt en daarnaast betreft het een roestbestendig systeem. Voor extra veiligheid is de mogelijkheid om vergrendelingen en slotjes aan te brengen het overwegen waard. Voor iedere situatie is een oplossing.

GLAZEN VOUWSCHUIFWANDEN

Het Sunflex volglas schuif-/draaisysteem vergroot de aantrekkingskracht van elke woning door het contrast tussen glas en steen. De verplaatsbare losse glaspanelen kunnen over het gehele front worden geopend en als klein pakket in een hoek worden geparkeerd. Hiermee wordt een moeiteloze overgang van binnen naar buiten gegarandeerd zonder dat het optische effect verloren gaat. Wanneer de panelen zijn geopend, nemen ze slechts weinig plaats in beslag.

Laat je inspireren