D’Hooge Sint-Martens-Latem

D’Hooge Sint-Martens-Latem

D’Hooge heeft naast een showroom in Maldegem, ook een vestiging in Sint-Martens-Latem. Vanuit hier leveren wij ook in uw regio maatwerkoplossingen van hoge kwaliteit. Met onze 50 jaar ervaring kunnen wij u voorzien van kwalitatief sterke en duurzame ramen, deuren en zonwering. Daarnaast leveren wij ook PVC ramen, Twinson houtcomposiet terrassen, poorten en gevelbekleding.

Zonwering leveren in Sint-Martens-Latem

D’Hooge levert vanuit Sint-Martens-Latem zonwering. Onder de vele afgewerkte projecten vallen terrasoverkappingen, knikarmschermen, screens en veranda zonweringen. Terrasoverkappingen, ook wel pergola’s genoemd, zijn vaste constructies. Bent u meer opzoek naar flexibiliteit, dan zijn de knikarmschermen en screens een goede optie voor u. Beschikt u al over een veranda, dan kunt u onze veranda zonwering op het glas laten plaatsen. Met deze variaties in het assortiment is er altijd wel een zonwering die bij uw huisstijl past. Daarnaast zijn ook al deze zonweringen duurzaam geproduceerd.

In de showroom in Sint-Martens-Latem kunt u onze mooie zonweringen bewonderen. Wanneer u opzoek bent naar pvc-ramen en pvc-deuren, verwijzen wij u graag door naar onze showroom in Maldegem . Hier kunt u de uitstraling en ijzersterke isolatie van pvc bewonderen.

Routebeschrijving (Vanuit Gent)

Volg vanaf het centrum van Gent de N422 naar de B401. Volg deze voor 2,8 kilometer en neem de afslag R4. Volg deze tot de splitsing naar de E40. Volg deze tot de afslag richting N43 en volg de weg richting Sint-Martens-Latem. Sla na 3,5 kilometer rechtsaf en uw bevestiging bevind zich aan uw rechterkant.

Openingsuren Showroom Sint-Martens-Latem

Maandag Gesloten
Dinsdag 11u00 – 18u00
Woensdag 11u00 – 18u00
Donderdag 11u00 – 18u00
Vrijdag 11u00 – 18u00
Zaterdag 11u00 – 16u00
Zondag Gesloten

Adres

SHOWROOM SINT-MARTENS-LATEM
Kortrijksesteenweg 72
9830 Sint-Martens-Latem
brustorgent@dhooge-nv.be
Tel. +32(0)9 396 80 06

CONTACT