D’Hooge Maldegem

D’Hooge Maldegem

Uw expert in ramen, deuren en zonwering in Maldegem. Met meer dan 50 jaar ervaring, leveren wij professionele maatwerk oplossingen voor uw klus. Bij onze maatwerk oplossingen leveren wij naast ramen, deuren en zonwering ook terrassen, gevelbekleding, glazen wanden, poorten en nog veel meer.

Ramen leveren in Maldegem

Met de blik op de toekomst kijken we graag naar duurzaamheid. Daarom focussen wij op milieuvriendelijke isolatie, dit doen wij doormiddel van de levering van pvc ramen van Deceuninck vanuit Maldegem. De aluminium ramen zijn de tussen categorie en leveren naast een moderne uitstraling ook uitstekende isolatie. Op het gebied van duurzame isolatie zijn pvc ramen het beste in kwaliteit. Daarnaast zijn ook deze verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Deuren leveren in Maldegem

Op het gebied van deuren leveren we ook houten, aluminium en pvc deuren. De aluminium deurpanelen zijn sterk en elegant en isoleren daarnaast uitstekend. De Pvc deuren zijn het meest milieuvriendelijk en isoleren ook het beste van de drie. Op het gebied van uitstraling, is deze deursoort verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat hij aansluit op het design van uw huis. Daarnaast zijn de pvc deuren bestand tegen verschillende weersomstandigheden en gaan daarom ook langer mee.

Zonwering leveren in Maldegem

D’Hooge levert naarst ramen en deuren ook zonwering. Hierin worden er vier categorieën onderscheden.
Zo worden er terrasoverkappingen, knikarmschermen, screens en veranda zonwering geleverd. Met dit assortiment aan zonwering is er altijd wel een oplossing die past de uitstraling van uw huis. Zo zijn onze zonweringen niet alleen duurzaam, maar ook stijlvol en verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Routebeschrijving (Vanuit Brugge)

Volg de vanaf het centrum van Brugge, de Carmerstraat naar de kruisvest en volg vervolgens de N9.
Neem de afslag van de N9 richting Sint Barabara Straat na 16 kilometer. Volg vervolgens de Industrielaan en sla na 350 meter rechtsaf om op de industrielaan te blijven, maak een flauwe bocht naar links en uw bestemming bevind zich aan de linker kant na 150 meter.

Openingsuren Showroom Maldegem

Maandag Gesloten
Dinsdag 13u00 – 17u00
Woensdag 13u00 – 17u00
Donderdag 13u00 – 17u00
Vrijdag 13u00 – 17u00
Zaterdag Enkel op afspraak
Zondag Gesloten

Adres

SHOWROOM MALDEGEM                
Industrielaan 9B
9990 Maldegem
info@dhooge-nv.be
Tel. +32 (0)50 71 22 15

CONTACT