PVC deuren

PVC deuren

De Zendow en Zendow#neo PVC deuren zien er prachtig uit, bieden een uitstekende isolatie en zijn ook naar wens personaliseerbaar.

Tijdloze kleuren en afwerking

De kleur van uw pvc-deuren bepaalt het uitzicht van uw woning, voor heel lange tijd. Wij bieden natuurlijke kleuren die tijdloos zijn en blijven passen bij elke bouwstijl

Isolatie

Isolerend

Zendow#neo-deurprofielen bieden u een ongeëvenaarde thermische en akoestische isolatie, zodat u thuis tot rust kan komen.

Comfort

Meer comfort

Dankzij hun erkende thermische en akoestische isolatie en perfecte water- en winddichtheid, verhogen de Zendow- deuren niet alleen uw comfort, maar verlagen ze ook uw energiefactuur.

Veiligheid

Sluit inbrekers buiten

Om inbrekers te ontmoedigen worden alle Deceuninck-ramen en -deuren standaard versterkt. Hierdoor bewaart de hele raam- of deurconstructie in alle omstandigheden een perfecte vormvastheid.

Onderhoud

Ontdek onze inbraakveiligheid

Onderhoudsvriendelijk Pvc is bestand tegen alle weersomstandigheden. Daarom vragen Deceuninck pvc-deuren heel weinig onderhoud. Onze pvc-deuren zijn jarenlang kleurvast. Onze innoverende kleurlakken reflecteren het zonlicht in plaats van het te absorberen.

Design

Less is more. De slagzin van modern design. Bij anaf vindt u een uitgebreide reeks deuren die aan uw wensen beantwoordt. De design reeks omvat ontwerpen die de aandacht niet wegtrekken van de andere uitblinkers in uw gevel.

Classic

Sommige dingen blijven altijd mooi. De Classic reeks is al jaren vaste waarde in ons gamma. Met een ruime keuze aan sierlijsten accentueren ze de stijl van iedere klassieke woning. Maar uitgevoerd in strakke poederlak kunnen deze modellen best een stijlvolle moderne indruk achterlaten.

Cottage

De pastorie of cottage stijl is veruit één van de meest populaire bouwstijlen in Belgë. In de reeks Cottage voordeuren bieden wij u een bijzonder ruim en hoogstaand aanbod. Of u nu opteert voor een klassieke planchettenvoordeur, of voor één van onze speelse varianten met ingewerkte glasopeningen. U vindt gegarandeerd uw voorkeur.

Laat je inspireren