Aluminium Deuren

Aluminium deuren

De Decalu-reeks van Deceuninck is uniek in de markt dankzij de integratie van enkele technieken die we ook in onze kunststofprofielen toepassen. Het voorgaande systeem werd geoptimaliseerd van 8 tot slechts 3 componenten, zonder centrale middendichting. Alle nieuwe reeksen voldoen aan dezelfde hoge isolatiewaarden.

DECALU 88 DOORS

Tijdloos en naar wens personaliseerbaar

Dit aluminium deurprofiel combineert naadloos met glas en gelakte panelen. Personalisatie naargelang uw voorkeur in freeslijnen, glaspartijen en opzetprofielen is mogelijk. De vlakliggende deur is volledig compatibel met de Decalu raamreeks.

Afwatering

Onzichtbare afwatering

De afwatering van de Decalu-reeks zit verborgen in het kaderprofiel en heeft bijgevolg een minimale impact op het visuele aspect. De verschillende afwateringssystemen en dorpels klikken eenvoudig vast in het raamprofiel.

Design

Slank en sterk

Aluminium is een streling voor het oog. Een elegant en licht materiaal dat perfect past bij een moderne architectuur, maar met een stevigheid die uitzonderlijke kwaliteit garandeert.

Onderhoud

Onderhoudsvriendelijk

Aluminium ramen zijn weerbestendig, kleurvast en eenvoudig te reinigen. Af en toe de sluitingen afstellen en een regelmatige poetsbeurt: meer onderhoud is er niet aan.

Duurzaamheid

Milieuvriendelijk

Een lange levensduur en ook nog eens 100% recycleerbaar: aluminium ramen houden het mileu te vriend.

Design

Less is more. De slagzin van modern design. Bij anaf vindt u een uitgebreide reeks deuren die aan uw wensen beantwoordt. De design reeks omvat ontwerpen die de aandacht niet wegtrekken van de andere uitblinkers in uw gevel.

Classic

Sommige dingen blijven altijd mooi. De Classic reeks is al jaren vaste waarde in ons gamma. Met een ruime keuze aan sierlijsten accentueren ze de stijl van iedere klassieke woning. Maar uitgevoerd in strakke poederlak kunnen deze modellen best een stijlvolle moderne indruk achterlaten.

Cottage

De pastorie of cottage stijl is veruit één van de meest populaire bouwstijlen in Belgë. In de reeks Cottage voordeuren bieden wij u een bijzonder ruim en hoogstaand aanbod. Of u nu opteert voor een klassieke planchettenvoordeur, of voor één van onze speelse varianten met ingewerkte glasopeningen. U vindt gegarandeerd uw voorkeur.

Laat je inspireren