Deuren

Deuren

Bij D’hooge nv kan u terecht voor deuren in PVC, aluminium, en hout. Bij de aankoop van uw deuren moet je met diverse factoren rekening houden, isolatie, prijs, kwaliteit maar ook de afwerking is van belang. Met meer dan 50 jaar ervaring in het vak helpt D’hooge u graag op weg.

HOUTEN BINNENDEUREN

Greendoor is een sterke en gevarieerde lijn houten binnendeuren. In dit assortiment vindt u houten binnendeuren voor elk interieur, van de meest basic schilderdeuren tot duurzame massieve deuren.

KLASSIEKE DEUREN

De klassieke modellen zijn beschikbaar in zowel een gesloten als een beglaasde uitvoering. Zo kan u extra licht binnenlaten in uw inkomhal. Angst voor inbraken hoeft u niet te hebben, want de beglazing kan met veiligheidsglas uitgerust worden.

LANDELIJKE DEUREN

De cottage stijl deuren zijn beschikbaar in zowel een gesloten als een beglaasde uitvoering. Zo kan u extra licht binnenlaten in uw inkomhal. Angst voor inbraken hoeft u niet te hebben, want de beglazing kan met veiligheidsglas uitgerust worden.

DESIGN DEUREN

Door de uitmuntende lakkwaliteit trekken deze modellen in al hun eenvoud de aandacht door slechts het strikte minimum aan design aan de dag te leggen.

HOUTEN DEUREN

Houten deuren blinken uit in charme en karakter. Bovendien garanderen de harde houtsoorten van vandaag een duurzaam, vormvast en sterk isolerend eindresultaat. Daardoor blijft de warme uitstraling van houten deuren nog even populair als enkele eeuwen geleden. Niet alleen voor landelijke woningen! Ook voor strakke en moderne woningen.

PVC DEUREN

PVC deuren van Deceuninck zijn uw meest milieuvriendelijke keuze. Ze isoleren tot 30% beter en maken zo uw energiefactuur blij. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk, veilig en tijdloos van design.

Laat je inspireren