Deuren

DEUREN

Bij D’hooge nv kan u terecht voor deuren in PVC, aluminium, en hout. Bij de aankoop van uw deuren moet je met diverse factoren rekening houden, isolatie, prijs, kwaliteit maar ook de afwerking is van belang. Met meer dan 50 jaar ervaring in het vak helpt D’hooge u graag op weg.

PVC DEUREN

PVC deuren van Deceuninck zijn uw meest milieuvriendelijke keuze. Ze isoleren tot 30% beter en maken zo uw energiefactuur blij. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk, veilig en tijdloos van design.

ALUMINIUM DEUREN

Met aluminium deuren van Deceuninck kiest u voor duurzame topkwaliteit. Aluminium profielen zijn ijzersterk én vederlicht. Ze isoleren uitstekend en ze zijn de favoriet van architecten omwille van hun elegante look én grote designmogelijkheden. Alles kan met aluminium deuren.

HOUTEN DEUREN

Houten deuren blinken uit in charme en karakter. Bovendien garanderen de harde houtsoorten van vandaag een duurzaam, vormvast en sterk isolerend eindresultaat. Daardoor blijft de warme uitstraling van houten deuren nog even populair als enkele eeuwen geleden. Niet alleen voor landelijke woningen! Ook voor strakke en moderne woningen.

Laat je inspireren