Home Historiek Info- en openingsuren Wegbeschrijving
  • pic1
  • pic2
  • pic3
  • pic4
  • pic4
  • pic4
  • pic4
D'hooge

BEDRIJF

Modern bedrijf met meer dan 40 jaar ervaren vakmanschap

 

Een hypermodern machinepark
D’hooge NV is uitgerust met de meest vooruitstrevende technische apparatuur. Onze numeriek gestuurde frees- en boormachines kunnen het moeilijkste maatwerk probleemloos aan.

Een gedreven ploeg voor een optimale service
U een kwaliteitsvol en afgewerkt product bezorgen is onze grootste zorg. Een gedreven ploeg van een vijftiental vakmensen met een jarenlange professionele ervaring ziet er nauwgezet op toe dat alles op wieltjes verloopt. Zo krijgt u altijd een perfect afgewerkt product.

Productie en installatie van a tot z
D’hooge garandeert niet enkel een productie en afwerking in-huis. Om niets aan het toeval over te laten, maken we er een erezaak van om eigenhandig de installatie uit te voeren. Een product is immers pas af als het volledig geïnstalleerd is. Ook dat is kwaliteit!

Ecologisch verantwoord ondernemen
D’hooge draagt het milieu nauw aan het hart. Daarom streven we er, zowel op de administratieve afdeling als bij de productie, naar om ecologisch verantwoord te handelen.
Zo wordt bijvoorbeeld alles nauwgezet gesorteerd: glas, hout, metaal, papier en karton worden gesorteerd in aparte containers. Op die manier wordt het restafval van pvc gerecycleerd en gebruikt voor onder andere tuinmeubilair, straatpalen…


KIWA-gecertificeerd: uw garantie voor onze kwaliteit
Jaarlijks mag Frank D’hooge na grondige productie- en plaatsingscontrole het gegeerde kwaliteitscertificaat KIWA in ontvangst nemen. Dit certificaat wordt enkel toegekend aan bedrijven die zich strikt aan de strenge eisen van het onafhankelijke keurorganisme KIWA houden. Een absolute garantie voor kwaliteit dus!

 

     
  Home Bekijk ook Konforta.be Industrielaan 9B - Maldegem - 050 71 22 15 - info@dhooge-nv.be